sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee

Hiljaa hyvä tulee. Todella hiljaa. Hipihipi hiljaa.

Syksyn kuntoilut ovat lähteneet hyvin käyntiin, mutta tämä blogin päivittäminen näyttää takkuavan. Onneksi kuitenkin näin päin, koska olisihan se surkeampi tilanne, että blogissa kehuskelisin urheilleeni, vaikka oikeasti olisin vain makaillut sohvalla. Ei, ei näin. Olen liikkunut ahkerasti! Tälle viikolle tuli viisi urheilumerkintää kalenteriin: Juoksua, salia ja Elixian uutuusjumppa 3D Strength. Hyvä draivi päällä!

Tämän syksyn tavoite on lisätä lihaskuntoharjoittelua. Nyt saa zumbat ja muut tanssilliset tunnit jäädä taka-alalle, tilalle tulee salitreeniä, kahvakuulaa ja pumppia. Lisäksi 3D Strength ja spinning. Ja juoksua tottakai niin pitkään, kun maa pysyy lumettomana. Salitreeniin aion siis todellakin panostaa nyt enemmän, lihasta löysän tilalle. Tästä aiheesta on tulossa ihan oma postaus tuonnempana.

Lupaan herätellä blogin paremmin henkiin tässä hiljalleen... ja koitan saada inspiroivia kuviakin postauksiin. Huli-koiran kuva saa nyt toimia inspiraationa tällä kertaa, vaikkei liity aiheeseen millään tavalla. :)

Reipasta uuden viikon alkua!

*AnuElina

Ps. Kesä toi keväällä karistetut kilot takaisin vyötärölle... pahus! Niitä alan karistelemaan loman jälkeen syyskuun puolivälin paikkeilla. Luvassa siis myös laihistelu/ruokavalio-aiheisia postauksia.3 kommenttia:

 1. Oivoi, pää pystyyn ja uusia tuulia päin!!
  Millainen on tuo 3D??
  Itselläni toimii parhaiten toiminnalliset treenit, kokonaisvaltainen treeni sekä lihaskuntoa että sykkeennostoa samassa paketissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä on suunta vain ylöspäin...ja painolla alaspäin! :)
   Tuo 3D on juurikin toiminnalinen tunti. Paljon lihaskuntoa ja välissä sykkeen kohotusta. Todella tehokkaalta tuntui ja hiki lensi! Suosittelen!

   Poista
  2. Pitääpä mennä kokeilemaan :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!