maanantai 23. syyskuuta 2013

One Hundred Days Bikini Challenge 2013
Hahaa, täällä taas! Flunssa on taltutettu ja nyt päästään taas vauhtiin. Kesän löysäily, salitauko, lomakilot ja yleinen saamattomuus ovat kohta historiaa. Nyt pysykööt pöpöt, jalkavammat sun muut esteet pois tieltä, sillä...

TÄNÄÄN alkaa One Hundred Days Bikini Challenge 2013! Tasan sata (100) päivää tätä vuotta jäljellä ja tasan sata mahdollisuutta liikkuvaan ja terveelliseen elämään. Ihan oma projekti, ihan itse lanseerattu nimi tälle projektille. Mukana kannustamassa kälyni, jonka kanssa yhdessä aletaan karistamaan kiloja ja kiinteytymää ennen talvilomaa. Talviloma nimittäin tarkoittaa sitä, että tammikuussa biksut tulevat olemaan osa jokapäiväistä pukeutumista. Vuoden viimeiseen päivään asti on siis aikaa. Ensi vuoden ensimmäisenä päivänä painon pitäisi olla 64kg (ja sehän on!) ja kropan pitäisi olla huomattavasti tiukemmassa kunnossa. Onhan siinä tavoitetta, mutta minä pystyn siihen. Olenhan pystynyt aikaisemminkin. Pitäkää hatuistanne kiinni, nyt mennään!

Haastan sinut mukaan tähän projektiin. Tule mukaan, tsempataan toisiamme yhdessä täällä minun blogissani. Olet tietysti "tilivelvollinen" minulle edistyksestä, repsahduksista ym. täällä. Haluan tietää miten sinulla menee! :) Mutta jos et lähde mukaan, niin käy toki kurkkimassa miten minulla menee.
Ja täten ilmoitettakoon myös, että huomenna alkaa viidenkymmenen (50) päivän karkkilakko. Ja sehän kestää sitten 11.11.2013 asti. Tämän haasteen otat varmaan vastaan kanssani?

Yyy, Kaa, Koo, tänään se alkaa!

*AnuElina


Ps. Painon seuranta jälleen sivupalkissa. Lähtöpaino huikeat 68,0kg. Kaiken sain kesän aikana takaisin mitä keväällä laihdutin. Voi surku! Jojo mikä jojo!


5 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, go for it!!
  Mä voisin tulla mukaan jatkamalla rojektiani, kun käsi vapautuu kipsistä..mutta onko sitten liian myöhäistä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, koskaan ei ole liian myöhäistä! :) Ja muistahan, että ruokavalio on se tärkeämpi tässä keventelyssä, liikunta vaan iso bonus!

   Poista
 2. Mun pitäis saada oma projektinikin käytiin. Ensin laitetaan herkuttelut kuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittaminen on aina hankalinta. Tsemppiä sinulle, kyllä se siitä lähtee!

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!