perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ihanasti lomalla!


Blogi on ollut hiljainen. Syystäkin. Saatiin niin ihanat kesäsäät, että olen viettänyt enemmän aikaa ulkona kuin sisällä koneen ääressä. Olen nauttinut auringosta ja lämmöstä, makaillut rannalla ja puistossa.

Liikunta on jäänyt tällä viikolla aika minimiin. Ensinnäkin nilkat oikuttelevat nyt sen verrn pahasti, että juokseminen ei onnistu. Lisäksi jäin tiistaina kahden kuukauden salitauolle (lomavapaasopimus Elixiassa) eli jumpat ja salitreenit ovat jäissä elokuun alkuun asti. Niinpä tämän viikon saldona on kaksi lyhyehköä kävelylenkkiä. Mutta eipä tuo ainakaan painossa näy. :) Tänä aamuna vaaka nimittäin helli mieltä kilpaa auringon kanssa: 63,0kg eli kokonaispudous vajaassa kahdessa kuukaudessa -4,5kg! Loistava juttu!

Ja päivän paras uutien: Olen nyt niin ihanasti LOMALLA! Kolme viikkoa löysäilyä, rentoutumista ja nautiskelua. Ystäviä, herkuttelua, reissaamista, aurinkoa, merta ja rantahiekkaa!
Loma saa tänään hyvän startin ystäväni järjestämissä kesänavajaisbileissä. Lupasin leipoa sinne jotain herkkuja...Tänään nimittäin saa herkutella! Tiistaiaamuna lennän työkaverini kanssa BARCELONAAN! Ystäväni on siellä sunnuntaihin saakka ja itse jään vielä noin viikoksi ja liityn toiseen lokmaseurueeseen. Ihan huippuloma tulossa ihan takuulla! 

Blogini siis hiljenee nyt, palaan taas linjoille, kun on sen aika. Älkäähän kadotko sillä välin minnekään!

Ihania kesäpäiviä jokaiselle!!

Ps. Kuva on otettu talvella 2012 Sri Lankassa (eli silloin vähän tuhdimmassa kunnossa kuin nyt)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!