perjantai 31. toukokuuta 2013

Kutistuminen
Sehän on perjantai eli punnituspäivä! Ja vapaan viikonlopun alku. :)
Hyvällä fiiliksellä täällä aloitellaan viikonlopun viettoa. Eikä sitä yhtään huononna se, että paino on humpsahtanut viikossa yli kilon! Tänään puntarissa siis lukemat 63,7kg. Hetkellinen jumitus siis ohitettu ja kutistuminen jatkuu. Nyt tosin alan olla tavoitepainossani, joten tahti hidastuu tai jopa pysähtyy. Tästä alkaakin sitten vaikein osuus eli painon pitäminen näissä lukemissa. Painon vaihtelu on kyllä käsittämätöntä ja erittäin epäloogista. Kuluneeseen viikkoon mahtuu rutkasti herkuttelua: jäätelöä, suklaata, keksejä, pullaa... Ja vastapainoksi tavallista vähemmän liikuntaa väsymyksen ja muiden kiireiden takia. Siksi en voi ymmärtää miten paino voi pudota näin paljon viikossa. Mutta en valita. :)

Tämäkin päivä alkoi kuvan mukaisella proteiiniaamiaisella. Suosikkirahkaani (Valion pehmeä maitorahka) sekoittelin tänään pakastemustikoita. Makeutukseksi vähän steviaa. Ihanan helppo ja maistuva aamupala/välipala. Voisin elää rahkalla. Sitä menee päivittäin kaksi purkkia ja menisi enemmänkin, mutta yritän kuitenkin syödä monipuolisesti, joten lisäprotskut otan sitten muista tuotteista.
Nyt pikafreesaus väsyneelle naamalle (nukuin yövuoron jälkeen vain 4h...) ja kaupungille. Shoppailupäivä! Ja jos suinkin virtaa riittää niin illalla suunnistan jumppaan. Pepulle olisi siis kovaa kyytiä luvassa (Bootylicious).

Reipasta viikonloppua sinulle!


3 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, onnea kutistumisesta!!

  PS.oletko ollut tyytyväinen sykemittariisi? Mietin juuri millaisen ostaisin seuraavaksi, kun vanha teki tenän.. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä amuna vielä lisää kutistumista havaittu. :)
   Olen ollut sykemittariin pääosin ihan tyytyväinen. Se mikä nyt jälkeenpäin harmittaa on se, että tässä mittarissa ei ole GPS:ää eli joudun raahaamaan puhelmien aina mukana jos haluan tietää myös juoksemani matkan ja nopeuden. Jos siis tarvitset vaan sykkeen mittausta niin tuo mittari on hyvä perusmittari.

   Poista
 2. OMG this post Is SO Amazing:) beautiful pictures.

  Check out my blog If you want to see a lovely Swedish Country style home:)

  have a wonderful week dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!