torstai 14. marraskuuta 2013

Hyvästit


Nyt ei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Vähän haikeana, mutta silti päättäväisenä totean, että tämä blogi tuli tiensä päähän hyvin nopeasti. Kuntoilut eivät ole vähenyneet eikä paino ole noussut, päinvastoin. Mutta nyt ei vaan energia ja aika riitä päivittämään tätä blogia riittävän usein. Elämässä on niin paljon muutakin puuhaa, että kahden blogin ylläpitämiseen ei jää aikaa. Rakas lifestyle-blogini Pieniä Unelmia - Elämän Murusia saa nyt täyden huomioni. Siellä saatan joskus kertoa myös liikunnallisesta elämästäni ja ruokapostauksiakin julkaisen sillointällöin, myös terveellisiä sellaisia. Tule siis sinne katselemaan ja lukemaan mitä elämääni kuuluu. :)Kiitokset teille, jotka olette tätä blogia seuranneet. Ehkä joskus tulee uusi aika ja valtaisa uusi inspiraatio ja palaan tänne. Never say never.

Juokse tyttö juokse hiljenee nyt, mutta AnuElinan vauhti ei hyydy.

*AnuElina


1 kommentti:

  1. Kahden blogin päivittäminen kävisi ihan työstä, ymmärrän ratkaisusi! Toivottavasti aihetta on kuitenkin esillä toisessa blogissasi, koska siitä on mukava lukea! <3

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!