maanantai 24. helmikuuta 2014

Superdieetti
Hei, täällä taas pitkästäaikaa!

Muutaman kuukauden blogipaussi teki hyvää. Eipä minulla ollut oikeastaan mitään kerrottavaakaan viime kuukausina kuntoilun ja ruokavalion tiimoilta. Mutta nyt kuulkaas on!

Aloitin tänään Fitfarmin Superdieetin ja ajattelin täällä käydä kertomassa, miten homma sujuu, mitä mielessä pyörii jne. Kuusi tiukkaa viikkoa edessä, treenaamista ja ruokaremonttia. Nyt saa jäädä herkut ja mielitekoon pupeltaminen. Nyt noudatetaan tarkasti laadittua ruokavaliota, ei sokeria eikä muutakaan elimistölle turhaa "himphamppua". Lisäksi treenaillaan kahdeksan kertaa viikossa, niin salilla, kotona kuin lenkkipoluilla. Tavoitteena hävittää etenkin vyötäröltä 3-4 kiloa ja tietenkin roimasti senttejä. Lisäksi treenillä koitetaan saada rasvaprosentti alas... se on nimittäin tällä hetkellä huikeat 31%! Kuudessa viikossa tuskin tulee kovin suurta muutosta noihin lukuihin, mutta olkoon tämä kuusi viikkoa hyvä startti kohti tiukempaa vartta.

Tarkemmin en voi täällä julkisella palstalla kertoa ruokavaliosta, mutta kuvista voit vähän päätellä mitä lautaseltani löytyy päivittäin. Kovin on vihreää ja proteiinipainotteista.Ruokavalio muuttuu vähän joka viikko. Ainakin tämän ensimmäisen viikon "menu" teettää vaikeuksia, sillä ruokaa pitää syödä paljon. Aamupalastakin jäi puolet syömättä, mutta koitan saada kaiken määrätyn syötyä huomisaamuun mennessä, kunnes uusi ruokavuorokausi käynnistyy jälleen.

Fitfarm on laatinut myös treeniohjelmat, joita noudattamalla pitäisi saada tulosta aikaan. Ohjelmaan kuuluu sekä aerobista- että lihaskuntotreeniä. Vielä en ole ehtinyt paneutua treeniohjelmiin kunnolla, tämän päivän salitreenin teen ihan entisen ohjelmani mukaan.

Tässäpä starttilukemat:

Pituus: 175cm
Paino 67,6kg
BMI 22,1
Rasva-%: 31
Rinta: 98cm
Vyötärö: 78cm
Lantio: 102cm
Reisi 57cm

Jos Superdieetti kiinnostaa niin kurkkaa tänne. Vielä ehdit mukaan "tikistrelemään mun kanssa!
 (ja tämä ei suinkaan ole maksettu mainos)

*AnuElina


4 kommenttia:

 1. Huh, olen kuullut tästä dieetistä ja treenistä, odotan innolla sun juttuja tästä.
  Mun rojekti on aivan kuihtunut ja ruokailut sekaisin kuin seinäkello, joten tulen tänne etsimään intoa ja infoa :)
  Tsemppiä sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttua tulee, lupaan sen. Elämä taitaa nyt pyöriä tämän dieetin ympärillä seuraavat kuusi viikkoa, joten voi olla että tuo ykkösblogini saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Katsotaan... :)
   Toivottavasti saat taas tsempin päälle!

   Poista
 2. Mä alotin kanssa sd:n 24.2 ja aion jatkaa bikini challengeen heti perään. Luvassa 16vkoa dieettiä hullu kun olen :D tsemppii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, käyhän täällä visiitillä ja kerro miten menee! Aika hurja olet jos meinaat vetää toisen tiukan kuurin heti perään! Tsemppiä meille!

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!