sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Superdieetti - vko 6 yhteenveto ja lopputulokset


Superdieetti on nyt paketissa, kuusi viikkoa takana. Omalta osaltani dieetti loppui jo perjantaiaamuna, koska viikonlopulle oli luvassa ns. pakollista herkuttelua, jolloin dieetin ylläpitäminen olisi ollut mahdotonta. Niinpä otin loppupainon ja mitat perjantaiaamuna. Ja tältä näyttävät tulokset, jotka sain aikaan vajaassa kuudessa viikossa:

Paino: 65,2 kg (-2,4kg)
BMI 21,3 (ennen 22,1)
Rinta: 94cm (-4cm)
Vyötärö: 73cm (-5cm)
Lantio: 99cm (-3cm)
Reisi: 55cm (-2cm)

Täytyy sanoa, että hieman parempia tuloksia odotin, lähinnä tuon painon suhteen. Odotin 3-4 kg:n pudotusta, koska ruokavalio ja treenitahti olivat niin tiukat. Nämä normipainon sisällä laihdutettavat kilot tuntuvat olevan TODELLA tiukassa. Mutta eipä tässä hätää, kesään on vielä aikaa ja vielä ehtii saada senttejä vyötäröltä ennenkuin joutuu (?) pukeutumaan biksuihin.

Tämän viikonlopun olen "pyhittänyt" hiilaritankkaukselle. Toisin sanoen, ruokavalio-ohjeet saivat hetkeksi jäädä pöytälaatikkoon ja olen syönyt sitä mitä mieli tekee. Paljon hiilareita ja valitettavasti myös rasvaa. Mitään ns. roskaruokaa en kuitenkaan ole syönyt... jos ei kahta suklaapatukkaa lasketa.
Tämän sunnuntaiaamun aloitin ihanilla vohveleilla, jotka kuorrutin vaniljavaahdolla, mansikoilla ja hunajalla. Lisäksi herkuttelin luononjogurtilla, mustikoilla ja myslillä. Olen pienen herkuttelun ansainnut!
Kroppa on nyt taatusti saanut pienen shokin tästä hiilarimäärästä johtuen, joten toivotaan että aineenvaihdunta saa taas uutta puhtia. Kilojen tikistely ei nimittäin lopu tähän, vaikka Superdieetti loppuikin. Jatkan heti huomenna dieettiohjeiden mukaisesti (tosin vähän soveltaen, lisään hiilareita vähän) ja yritän saada vielä kaksi kiloa pois. Toivon, että saavutan tavoitteen jo vappuun mennessä, kuitenkin viimeistään 25.5. jolloin juostaan Naisten Kymppi. On tässä siis vielä työtä tehtävä ja vaikein osuus taitaa olla vielä edessä, koska haluaisin pysyä tavoitteessani. Päivä kerrallaan mennään, ei pidä ruveta liian ahneeksi.

Jatkan täällä blogissa raportointia tasaiseen tahtiin, postausmäärä tulee varmaan olemaan 1 postaus/viikko. Käyhän siis vierailulla niin tiedät ensimmäisten joukossa, miten pian pääsen tavoitteeseen!

Aktiivista ensi viikkoa toivottelee,

*AnuElina

1 kommentti:

  1. Voi miten kivalta näyttää sinun tämä toinen blogi. En tiennytkään tästä :) Pitääkin käydä vähän kurkkimassa sun liikuntajutskia :) Sekä mennä tuonne sisustuspuolelle :D

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!