keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Motivoiva startti
Superdieetillä mennään, päivä nro 3. Hyvin pyyhki! Suunnittelin vähän, että kävisin puntarilla vain kerran viikossa, mutta en malttanut. Tänään oli pakko nousta vaakaan. Hyvin on nesteet lähteneet liikkeelle, sillä paino on tippunut kahdessa päivässä 1,5kg. Eikä mulla ennen dieetin aloitusta ollut edes isoa nestelastia kropassani. Erittäin motivoiva startti! :) Nyt jaksaa hymyssä suin vetää rahkaa, vihanneksia ja erinäisiä protskun lähteitä. 

Alku on mennyt muiltakin osin oikein hyvin. Nälkä ei ole juurikaan vaivannut, paitsi pari kertaa töissä kun ruokailuväli venyy kiireen vuoksi liian pitkäksi. Pientä päänsärkyä on ollut joka päivä, johtunee siitä, että hiilarit on vedetty aika vähiin. Juomisesta olen pitänyt huolen, vettä menee vähintään kolme litraa pävässä. Pieni päänsärky ei haittaa, se on vain merkki siitä, että kropassa alkaa tapahtua nyt jotain. Sekin varmaan helpottaa pian. 

Nyt pitää lähteä kauppaan hakemaan lisää ruokaa ja sen jälkeen ajattelin vetää tiukan kotitreenin. Ja tietenkin yöksi töihin, kolmas yö neljästä. :) 

Reipasta keskiviikkoiltaa!!

*AnuElina


4 kommenttia:

 1. Hitsi miten upea aloitus! Nyt täytyy sanoa, että tuo kyllä inspiroi.. Mä teen täällä hidasta itsemurhaa karmealla ruualla ja herkuilla - ehdottomasti seurailtava sun inspiraatiota ja vinkkejä täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painon putoaminen on nyt tasaantunut kun nesteet lähti pois. Nyt kitkutellaan sitten hitaammmalla tahdilla alaspäin. :)

   Poista
 2. Ihana blogi on myös tämä! Hyppäsin heti tännekkin. :)
  Miten ihmeessä sun aika riittää kahden kauniin blogin päivitykseen? Sä olet supernainen, mä en saa edes yhtä päivitettyä. ;)
  Mietin alkuun että kertoilenko IMAGEssa mitään omasta elämäntapamuutoksestani, mutta hei, se kuuluu mun elämään joten sisustelujen lomassa tarinoin siitäkin.
  Smoothiet on kyllä ihan parhaita aamiaisia, niitä mä surrauttelen viikonloppuisin usein. Arkena kaurapuuro marjoilla töissä. :D
  Tsemppiä SD, se menee hienosti sinulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tiesi tännekin! Tämä blogi on elänyt hiljaista kautta viime kuukaudet, koska aika ei todellakaan aina riitä kahden blogin ylläpitoon. Nyt on taas uutta kerrottavaa kuntoilu/laihistelurintamalla, joten ainakin kevään ajan täällä voi seurailla mitä puuhailen.

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!