maanantai 3. maaliskuuta 2014

Superdieetti - vko 1 yhteenveto

Hiphei, elossa ja hyvinvoivana selvitty superdieetin ensimmäisestä viikosta!

Paino humpsahti parin ensimmäisen päivän aikana 1,5 kg alaspäin, sittemmin on ollut päivittäistä vaihtelua ylös ja alas. Ei ehkä kannattaisi käydä puntarilla joka päivä, mutta minkäs sitä uteliaisuudelleen voi. Tämä ensimmäinen viikko oli ruokavalion osalta tankkausta, jotta saadaan aineenvaihdunta käyntiin. Siksi ei ole ihmeellistä, vaikka paino nousisikin ensimmäisellä viikolla. Paino tippui viikossa -1,3kg. Kyllähän se vähän kaivelee, että parhaimmillaan (torstaina) pudotusta oli -1,9kg ja nyt on lähtenyt nousuun. Mutta kärsivällisesti jatketaan projektia ja toivottavasti kohta alkaa lähteä sitä inhaa laardia, läskiä ja löllöä.

Treeniä tuli vedettyä viitenä päivänä, yhteensä 30min-120min/päivä. Ihan tyytyväinen saa olla! Yövuorojen väleissä on veto aika veks, joten silloin ei aina jaksa treenata, mutta vapaapäivinä sitten otetaan kaikki "ilo" irti treeneistä. Lihakset ovat hieman hellänä, sillä olen lisännyt painoja aika nopeasti. Hyvä vaan että tuntuu, tietääpähän tehneensä jotain!

Selvisin loistavasti myös kuluneen viikon kahdesta kyläilyreissusta ilman lipsahduksia. Lauantai-iltana kävin ystäväni pojan 2v-synttäreillä ja kieltäydyin kaikista herkuista. Oma leipäpala ja pähkinäpussi olivat mukana ja kyytipojaksi lipittelin vettä. Eilen puolestaan vierailin ystäväni luona Espoossa, sinnekin vein omat eväät mukana. Ystävät saavat nyt tottua siihen, että seuraavien viikkojen aikana minä olen "nirso vieras". Toivottavasti kehittelemme lähiviikkoina jotain muutakin kuin ruokaan ja juomaan liittyvää ohjelmaa, esimerkiksi leffaa, lenkkeilyä tms.

Nyt starttaa siis viikko nro.2. Hyvällä fiiliksellä ja motivaatiolla mennään.
Pysyhän kuulolla!!

*AnuElina


3 kommenttia:

 1. Mahtava tsemppi, hyvä hyvä!!
  Mulle on kaikista vaikeinta syödä oikein, kun en tiedä paljonko ja mitä söisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on vaikea hahmottaa mitä pitää/saa syödä niin kokeilepa tätä: http://www.hs.fi/terveys/a1369198866046
   Noudatin itse aikoinaan Go Fat Go-dieettiä, muistaakseni kirjoittelin aiheesta täälläkin.

   Poista
  2. Hei kiva, tuo olikin mielenkiintoinen artikkeli. Ja sun aiempia juttuja kelasinkin juuri ja katselin mitä olit tehnyt ruuaksi..

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!