maanantai 15. huhtikuuta 2013

GoFatGo ja muita kommervenkkejä


Taas on MAANANTAI. Taas alkaa yksi uusi yritys. Toivottavasti tällä kertaa se ei jää yritykseksi. Alkuvuodesta paisuin kolme kiloa. Olin ensin lomalla ja sen jälkeen jatkoin löysäilyä ja herkuttelua. Liikunta ei maistunut pariin kuukauteen, herkut sitäkin enemmän. Sitkeästi ovat kilot pysyneet vyötäröllä, vaikka joka maanantai ole itselleni luvannut, että nyt ne lähtee. Mut hei, nyt on jo huhtikuu puolivälissä ja kesä uhkaavan lähellä. Jos meinaan kesällä pukeutua biksuihin ja ylipäätään paljastavampiin vaatteisiin niin nyt VIIMEISTÄÄN on tehtävä asialle jotain. OIKEASTI.


Tänään otin itseäni niskasta kiinni. Aamulla puntariin MARS, paino 67,5kg. Reilu kolme kiloa liikaa minulle. Joku siellä ehkä nyt nipottaa ja sanoo, että  ei ole yhtään liikaa. Mutta kun ON. Tiedättekö, jokaisella on varmasti joku "hyvän olon paino". Minulla se on 63-64kg. Silloin on hyvä olla, en tursu vaatteista yli ja olo on mukava. Minun kokoisessa ihmisessä kukaan muu tuskin edes huomaa jos laihdun 3-4 kiloa, mutta itse huomaan ja etenkin TUNNEN.  Isompia vaatteita en suostu osatamaa, UUSIA voin ja vanhoihinkin olisi kiva mahtua.

Olen monet kerrat karistellut ylimääräisiä kiloja Kalorilaskurin (kalorilaskuri.fi) avulla. Otin sen taas käyttöön. LIsäksi noudatan soveltaen Jutan Go Fat Go-dieettiä (klik). Otan siitä vain suuntaviivat, en noudata orjallisesti. En usko ihmedieetteihin enkä ylipäätään tykkää edes sanasta dieetti. Itse puhuisin mieluummin ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESTA tai ruokavalion muuttamisesta terveelliseksi. Kaikkea saa syödä kohtuudella. Pääpaino ruokavaliossa kuitenkin rasvattomilla maitotuotteilla (rahka ykkönen!), kasviksilla ja hedelmillä. Lisäksi sopivasti hiilareita täysjyväviljan muodossa ja tietenkin hyviä rasvoja. Ei siis mitään kikkailua vaan ihan oikeaa kunnollista ruokaa. SOPIVASTI kulutukseen nähden. Herkut  ja alkoholi minimiin. PALJON vettä!
(kaikki kuvat netistä)
Näillä mennään ja katsotaan kuinka käy! Tavoitteena olis olla 63-64kg kesäloman alkuun (10.6.) mennessä. Sivupalkissa voit seurata painon kehitystä viikottain. Huhheijaa, nyt se on menoa!
Saa tsempata! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä ja terveellisen näköisiä kuvia löysit! Tsemppiä tiivistykseen, muista myös levätä riittävästi ja karkota stressi harteilta -nekin kuulemma auttavat asiassa.
  Sä saavutat kyllä tavoitteesi!! Go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pitää elämän kaikki osa-alueet balanssissa, koska faktahan on että kaikki vaikuttaa kaikkeen. :) Ja kyllä mä tavoitteeseen pääsen!

   Poista
 2. näin julkisesti se voikin olla helpompaa :)
  mun tarttis kans tehä jottain , muutaki ko muffinsseja ...
  joku kans vois sanoa etteihän se oo ko tehä ja alottaa terveellisempi kevyempi ruokavalio, mutta...
  tsemmppiäääää :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, nyt kun tämä on julkista niin ei kehtaa tuottaa pettymystä itselle ja muille. :)

   Poista
 3. Tsemppiä! Itselläni sama homma menossa. Aloitin viikko sitten ja tavoitteena on pudottaa kiloja vähän alle 10. Ekan viikon aikana sain pudotettua 1,1 kg :) Tästä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Koitetaanhan jaksaa tikistää nuo sitkeät kilot vyötäröltä! Hienon alkuspurtin olet ottanut! :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!