maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kutistumista

Viikko on vierähtänyt siitä, kun julkisesti täällä kerroin, että nyt ne kilot lähtee. Ilokseni sain tulla nyt kertomaan koko maailmalle, että viikossa kevennyin YHDEN KOKONAISEN KILON. Viikonlopun alla oli vähän turhankin paljon haastetta ja pelkäsin, että joudun kertomaan tänään vähän nolompia uutisia. Tuli nimittäin torstai-iltana syötyä ähkyt rvintolassa ja vielä vähän alkoa päälle. Siitähän ei mun kroppa tykkää yhtään ja useampi päivä menee näitä herkuttelun vaurioita korjaillessa. Mutta sinnikkyys viikonloppuna palkittiin. Yes! Tuosta sivupalkista voit halutessasi seurailla kuinka paino putoaa. Nyt olen siis lukemissa 66,5kg ja tavoitteena on 63-64 kg kesäloman alkuun mennessä (10.6.). Toivottavasti ensi viikolla saan kertoa yhtä mukavia uutisia!


Heräilin tuosa tunti sitten yökköunilta. Huonosti nukutut viisi tuntia eivät sitten mitenkään korvaa takana olevaa vuorokauden valvomista. Yöksi pitäisi taas töihin lähteä. Rankaksi käy kun ei nuku... Taidan lähteä hakemaan piristystä ja energiaa lenkkipolulta ja auringonpaisteesta. :)

*AnuElina


1 kommentti:

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!