maanantai 29. huhtikuuta 2013

Julkisuus tekee hyvää

Tuntuu, että ihmisillä on nykyisin kamala hinku julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. TV tarjoaa tavan pulliaisille mahdollisuuden päästä julkisuuteen. On kokkausohjelmia, kodinetsintäohjelmia, laihdutusohjelmia... monta tapaa tulla "turhaksi julkkikseksi". Minusta ei ikinä tule julkkista. Ei edes turhaa julkkista. Ei vaan ole sitä hinkua kuten monella muulla. En myöskään fanita blogeja, joissa ihmiset esittelevät itseään päivittäin. Onhan sekin tietyllä tapaa julkisuudenhakua. Itse pyrin välttämään omakuvien julkaisua, jonkinlaisen anonymiteetin (onko tuo oikea sana?) haluan säilyttää. Mutta nyt kun tässä blogissa on kyse minusta, kropan huollosta ja kehittämisestä, niin pakkohan mun on laittaa jotain omakuviakin. Kaikkia kuvia kun en viitsi imuroida netistä... vaikka onhan siellä paljon kauniimpia treenattuja vartaloita. Mutta nyt lyödään kaikki peliin, myös omakuvat. Hillitysti.

Ja mitä tuohon otsikkoon tulee, minun kohdalla julkisuudesta on hyötyä AINOASTAAN siksi, että tämä kilojen karistamisurakka sai heti uutta puhtia, kun tein siitä täällä blogissa julkista. Taas on nimittäin hyviä uutisia, paino pudonnut viime viikolla -900g. Eli kahdessa viikossa jo -1,9kg! Tyytyväinen täytyy olla! Enkä todellakaan ole ollut kitukuurilla, vaan ihan normaalisti olen syönyt aina kun on nälkä, jopa herkuttelupäiviä on viikkoihin mahtunut. Nyt vaan on motivaatio kohdallaan...ja se julkisuuden paine!  Nämä jumppaanlähtökuvat siis litistyneen vatsan ja keventyneen olon kunniaksi. :)

Kiva Love2Dance-tunti on nyt takana, kohta suuntaan töihin. Sitten onkin vappuvapaat edessä... taitaa mennä herkuttelun puolelle seuraavat kaksi päivää, mutta se sallittakoon. Hillitysti tietenkin.

PIRTEÄÄ VAPPUA!


4 kommenttia:

 1. Wohou mikä pudotus! Hyvä hyvä!
  Iloista Wappua :)

  VastaaPoista
 2. hyvin menee ja hyvältä näyttää tyttö :)
  on mullaki suunta alaspäin ;) karkit jättäny vähemmälle
  tuntuu että se paino vaihtelee päivittäin sen kilon verran ...
  mutta masukuvia en laita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino todellakin voi pompata päivässä ylös/alas, mun kroppa toimii ihan ihmeellisesti. Ei ehkä kannattaisi käydä puntarissa ihan joka aamu...
   Pysytäänhän ruodussa naiset!

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!