keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Koeajo


Eilen kävin koeajolla. Tuntui aika hyvältä. Alla oli uudet tossut, vähän erilaiset kuin mihin olen tottunut. Nämä uudet juoksukengät löytyivät Stockmannin Hulluilta päivältä sopuhintaan (Adidas cc Modulate 54,90). Vaikka ei niissä vanhoissakaan vielä mitään vikaa ole, niin ajattelin kuitenkin satsata toiseen pariin. Jotkut asiantuntijathan suosittelevat, että pitäisi juosta erilaisilla kengillä, että jalka saa vähän erilaisia ärsykkeitä. Nämä uudet ovat todellakin erilaiset: kevyemmät ja paljon joustavammat. Näkeehän sen jo pohjan rakenteesta. Juoksu kulki hyvin, kengät eivät hanganneet mistään kohtaa. Kengät ovat tukevat, sopivat hyvin kapeaan pitkään (koko 42) jalkaani. Tuntui että jalka rullasi paremmin näillä "palapohjilla" kuin kiinteällä ja jäykemmällä. Näin sen on varmaan tarkoituskin. Enhän minä mikään lenkkari/juoksuasiantuntija ole. Ihan vaan tämmöstä omaan kokemukseen perustuvaa pohdintaa.

Onnistuneen koeajon jälkeen täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen hankintaani, näillä mennään kohta lujaa kunhan juoksukelit tästä paranevat! Tänään tulee vettä taivaalta siihen tahtiin, että taidan suunnata kaupungille tennariostoksille. Nyt on kengät vahvasti mielessä!

Tossua toisen eteen, mars!


4 kommenttia:

 1. komian näköset pelit sulla siellä :)
  tarvisin kans uudet lenkkarit ko vanhoista tulee jo pottuvarpaat esille ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kuulostaa vähän siltä, että sullakin ois tarvetta uusille kengille. ;)

   Poista
 2. Onpas komeat pohjat, kyllä noilla pompahtelee!
  Reippaita kilometrejä uusille popoille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa taas huomenna lähtis hölkyttelemään...salireissun jälkeen. :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!