torstai 2. toukokuuta 2013

Suu supussa?

Vappu tuli, oli ja meni! Liikkumiset jäi tiistailta ja keskiviikolta vappuhulinoiden takia. Sen sijaan tuli herkuteltua... mutta oikeastaan ihan hyvällä omallatunnolla. Silloin tällöin se on sallittua. Vappuaattona italialaisessa ravintolassa pizzaa ja jälkkäriksi Tiramisua (oi, miten ihanaa!), kyytipojaksi muutama lasi kuohuvaa. Vappupäivänä oli suupielet munkin sokerissa ja eihän skumpallekaan voinut sanoa EI. 
Mutta mitenkäs suu sitten pannaan, kun herkutteluputki jää päälle? No, suppuunhan se pitäisi panna, mutta valitettavasti sinne livahti tänään palanen suussasulavanihananmakoisaa Fazerin juustokakkua, kun olin kaverin kanssa kaupungilla shopailemassa. Hupsis. 


No, kävinhän mä sentään aamulla juoksemassa 35 minuuttia ennätysvauhtiin (9,3km/h) ja sain ylimääräisiä sydämentykytyksiä (max. 183!) ikävästä näystä lenkkipolun varrella. Piti päästä äkkiä pakoon, joten vauhti vähän kiihtyi. Hupsis.

Joten mihin lopputulokseen tästä siis pääsin? Kiva päivä kaupungilla, pikakiitolenkki ja sydän äärirajoilla: kakkupala ON ansaittu! 

Loppuviikko kiristelläänkin sitten vyötä, kurinpalautuksen aika (taasko?)! Mut se on nyt MORO!


*AnuElina

2 kommenttia:

 1. Suu suppuun juu, vaikka vappuna onkin herkuteltu! Yöks, mitä lie sun lenkkipolulla tullut vastaan.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tuli ihminen, jota EN olisi halunnut enää nähdä koskaan!
   Selvisin vapusta ilman lisäkiloja, mikä on sinänsä aika hyvä suoritus minulta ja mun ihmeelliseltä jojo-kropalta. :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!