lauantai 11. toukokuuta 2013

Eka kymppi

Täydellinen kevätsää sai tämän naisen tänään ihan villiksi. Juoksin elämäni ensimmäisen kympin! Siis 10 kilometriä! 10 000 metriä! Ja vielä 100 metriä kaupan päälle. :) Juoksu kulki tosi hyvin, viimeinen kilometri tosin otti jo vähän reisiin ja nilkkoihin. Harjoittelun puutetta, sanon minä! Keskinopeudeksi tuli 9,2km/h eli aikaa minulla meni kymppiin 1h 5min. Ihan hyvä saavutus ensikertalaiselle. Tästä voi sitten alkaa vaan parantelemaan tulosta. Olo on aivan mahtava, tosi kevyt ja onnellinen! 

Kirjaan kaikki juoksuni (ja muutkin urheilusuoritukset) "sporttikirjaan". Siitä on hyvä seurata miten juoksumatkat ja nopeudet vaihtelevat ja kehittyvät. Aika kivoja lukemia myös nuo kulutetut kalorit, motivoi aika mukavasti. :)
Tuossa kirjan päällä on muistutuksena Naisten Kympin reittikartta... voi olla, että käyn vetäisemässä tuon lenkin vielä ennen h-hetkeä, joka on siis kahden viikon kuluttua 26.5.
Lenkin päätteeksi oli aivan mahdoton nälkä. Ullan Pakarin Ruiskakon päälle laitoin kevyttä tuorejuustoa, saunapalvikinkkua ja reilusti vihanneksia. Vähäkalorista mehukeittoa iso lasilinen "huuhteluaineeksi". Iltapalan syön vielä vähän myöhemmin, proteiinia pitäisi vielä saada tänään, että saan ruokavalioni tältä päivältä balanssiin. 

Huomenna taas luvassa sporttailua: aamupäivällä zumbaan ja iltapäivällä ulkoilua/juoksulenkki. Kauheen reipasta! :)

Sporttailuiloa sinullekin!

*AnuElina

3 kommenttia:

 1. Voi mieletön, onnea ekasta kympistä!! Tsemppiä kisatreeniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi tavoite saavutettu. Seuraavaksi tavoitteena juosta se kymppi alle tuntiin. :)

   Poista
 2. Sunnuntaina...
  En jaksa tehdä omaa postausta tästä päivästä, joten pikaisesti päivän uutiset täällä. Aamupäivällä tosiaan kävin vetäisemässä hauskan zumban ja sen lisäksi juoksu salille ja takaisin (yht. 20min). Hyvä alkulämmittely ja loppuverryttely. :) Välissä vähän salaattia naamariin ja sitten ulkoilemaan. Kävelin puistoissa ja metsissä lähes kaksi tuntia, välillä pysähtelin valokuvaamaan ihmeellistä keväistä luontoa. Kyllä nyt on taas kroppaa liikutettu ja keuhkoja tuuletettu, ihana tunne! :)

  Huomenna liikunnalliset seikkailut jatkuu. Jos herään ajoissa niin ajattelin mennä testaamaan Elixian kesäuutuuden: Bootylicious! Ja juoksulenkki tietenkin myös ohjelmassa...ja viikkopunnitus! Olkaahan kuulolla!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!