keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Uuteen nousuun

Tai ehkä paremminkin laskuun. Painosta kun puhutaan.

***

Blogihiljaisuuden syynä on ollut liian kiireinen elämä: urheilua, työtä, juhlimista, reissaamista. Tuo yhdistelmä ei ole ollut kaikkein toimivin mitä tulee tähän kilojen karisteluun. Viikonloppu meni juhliessa ja nyt korjaillaan niitä "vaurioita". Lisäksi reissun päällä ei voi ihan niin tarkkaan päättää mitä syö... ja myönnettäköön, herkkusuukin on päässyt taas valloilleen. On mennyt suklaata, keksejä, jäätelöä. Mutta onneksi reissussa tuli myös lenkkeiltyä, joten jonkinlainen balanssi on säilynyt. Paino on ottanut parisataa grammaa takapakkia, nyt tikistetään ensin ne pois ja sitten vähän lisää. Tavoitteeseen on vielä matkaa, ehkä vähän liikaa käytettävissä olevaan aikaan nähden. Tänään ei ole virallinen punnituspäivä, joten ei painosta sen tarkemmin.
Aiemminhan pidin punnituspäivänä maanantaita (koska projekti alkoi maanantaina), mutta nyt siirrän sen perjantaille. Joten toivottavasti ylihuomenna on hyviä uutisia kerrottavana.Tänään tein iltaruuaksi kevyen salaatin varhaiskaalista, paprikasta ja kurkusta. Lisäksi fetaa ja kurpitsansiemeniä. Ihan perusmättöä. Uusi FIT-lehti lähti kauppareissulta mukaan, siinä on aika hyviä aiheita tällä kertaa, osu ja uppos! Ehkäpä lehden aiheista poikii uusia blogipostausaiheitakin. :)

Nyt otetaan iisisti ja parannellaan juoksusta kipeytyneitä nilkkoja eli lehden kanssa sohvalle, mars!
Ja kuka tuonne vesisateeseen haluaisikaan lähteä... MORO!


6 kommenttia:

  1. Soittelin pääkaupunkiseudun sukulaiselle ja kuulin teillä olevan sadepäivä..täällä on paistanut koko päivän.
    Minäkin huomasin tämän stressikauden jumittavan painoa ja haastavan syömistä. Pää pystyyn, välillä saa herkutella, tiedät kyllä että saat ne grammaset pois ja kuljettua tavoitetta kohti! Tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Faktahan on, että painonlasku välillä jumittaa ja se voi jopa vähän nousta. Mutta sitä kun ei haluaisi millään uskoa ja se syö väkisinkin motivaatiota. Mut nyt pitää ryhdistäytyä ja siirtää herkut pois silmistä ja mielestä. Huomenna kahvakuulatreeniin polttamaan läskiä! Tsempataan kimpassa nämä kilot veks! :)

      Poista
  2. musta taas on tullut himopyöräilijä, mutta puntarille en taida mennäkään kun kesälomakin alkaa :) mutta ei se ainakaan noussu oo ...
    jaksaa jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteethan ne kertoo paljon, mitä kropalle kuuluu. :) Kesällä on herkuttelu sallittu sopivassa määrin, eli ota rennosti vaan!

      Poista
  3. Kiva blogi.

    Kurkkaa blogiini ja osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit seuraan! Lupaan käydä vastavierailulla. :)

      Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!