tiistai 7. toukokuuta 2013

Jumitus

Nyt jumittaa. Ensinnäkin tuo paino. Kaksi ensimmäistä viikkoa vei mennessään melkein kaksi kiloa. Mutta sehän oli arvattavissa, että kahden viikon jälkeen vauhti hiljenee, etenkin kun pudotellaan painoa normipainon sisällä. Viime viikon saldo vain -300g. Mutta pudotus se on sekin, pääasia ettei nouse. Ruokavalio on nyt hyvin hanskassa, päivittäiset kalorit pysyy sallituissa rajoissa tai jäävät jopa alle suosituksen (käytän siis kalorilaskuria). Lomaan on aikaa tasan viisi viikkoa ja pudotettavaa vähintään 1,3kg. Eiköhän se lähde kun on nyt motivaatio kohdallaan. :)

Toinen jumitus: hartiat ja niska! Juuri eilen uni-postauksessa mainostin kuinka niska-hartiajumitukset ovat vähentyneet kunnollisen tyynyn ansiosta. No, tämä jumitus ei johdukaan tyynystä vaan eilisillan jumpasta. FastFitFabulous-tunti sai mut ihan jumiin, hartioihin sattuu pelkkä kosketus. Auts! Selvästi tuli siis tehtyä jotain sellaisia liikkeitä, mitä en ole aikoihin tehnyt. Ja heti siitä rankaistaan. Pitänee venytellä kunnolla, että tilanne laukeaisi nopeasti. Jumitus nimittäin usein saa aikaan lisää jumituksia, kun alkaa varoa kipeää paikkaa.


Tämän päivä aloitin keskipitkällä juoksulenkillä. Matkaa kertyi 7,7km ja aikaa siihen meni 50min. Kaloreita kului 510! Keskivauhdiksi Sports Tracker laski 9,3km/h. Aika kova vauhti minulle. Oli aika jännä huomata, että vasta neljän kilometrin kohdalla juoksu alkoi luistaa ja tuntua hyvältä. Tarkoitus oli aluksi, että juoksen vaan vakiolenkkini, jonka pituus on 5,6km, mutta koska vasta 1,5 kilsaa ennen kotia juoksu alkoi luistaa, päätin pidentää lenkkiä parilla kilsalla. Hyvä minä! Lenkin jälkeinen olotila on kyllä ihan MAHTAVA!
Lenkin päätteeksi nautin kevyen salaatin ja jälkkäriksi mansikoita ja hunajaa. Ihanaa kun tuoreet marjat tekevät tuloaan, saa syödä terveellisiä ja vähäkalorisia herkkuja huoletta! :)

Aurinkoa tiistai-iltaan!


2 kommenttia:

 1. Voi miten hieno lenkki, pidennys ja kova vauhti!
  Pää pystyyn, vaikka paino nyt hiipisi alaspäin -kohta se taas hypähtää isommin alaspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella tyytyväinen aamun lenkkiin. :)
   Toivotaan että paino vielä humpsahtaa pari kiloa alaspäin ennen lomaa...biksuissa pitäisi kehdata esiintyä sitten. :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!