perjantai 28. maaliskuuta 2014

Inspiraatiota & motivaatiota sporttilehdistäLöysin tuossa vuodenvaihteessa uuden (?) lehden, naisille suunnatun suomenkielisen treenilehden "Muscle & Fitness hers". Ei siis mikään perus KuntoPlus tai Fit, vaan ihan "totiseen" treenaamiseen suuntautunut lehti. Mielestäni lehti ei kuitenkaan ole kehonrakennuseen suuntautunut lehti, vaan ihan kaikille tavallisille naisille, jotka haluavat muokata kroppaansa salitreenillä. Olen nyt ostanut kaksi irtonumeroa (ilmestyy 6 kertaa vuodessa) ja innostunut niin, että suunnittelin tilaavani lehden vuodeksi. Lehdessä on paljon hyviä treenivinkkejä ja tietenkin siinä sivutaan myös ruokavalioasioita jne. Pääpaino on kuitenkin treenillä.

Salitreenaajana olen sellainen "omin päin äheltäjä", minun on vaikea noudattaa jotain tiettyä saliohjelmaa monta viikkoa putkeen. Tykkään vaihdella liikkeitä, sarjojen pituuksia jne. Ei ehkä se viisain ja tuloksellisin tapa treenata, mutta toimii minulla ja motivaatio pysyy parempana. Tämä lehti on kiva inspiraation lähde, löydän sieltä uusia vinkkejä treeniini ja saan kaipaamaani vaihtelua. Treeniohjeet on kuvitettu hyvin, joten liikkeet on helppo opetella kotona. 

Olen aikamoinen lehtien suurkuluttaja, ostelen sisustus- ja naistenlehtien lisäksi myös erilaisia treenilehtiä. Fit ja MeNaiset Sport kuuluvat suosikkeihini ja ulkomailla käydessä ostan mielellään myös englanninkielisiä lehtiä. Australian reissulta ostin Women's Fitness- ja Good Health- lehdet. Niitä on tullut selailtua jo useampaan kertaan. Tykkään säästää lehdet myöhempää käyttöä varten, treeni- ja ruokavalio-ohjeet kun eivät vanhene, korkeintaan trendit muuttuvat.
Ja arvaas mitä? Superdieetti on tuottanut jälleen tulosta! Katsotaan pysyykö hyvät lukemat puntarilla maanantaihin asit. :) Viikonlopuksi luvassa treeniä, treeniä, treeniä...

Pirtsakkaa viikonloppua sinulle, ollaan kuulolla taas maanantaina!


*AnuElina


2 kommenttia:

 1. Kiva lehtivinkki, ulkomaisiin ei olekaan tullut tutustuttua. Hienoa, mukava kuulla tuloksista :)
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti huomenna on painorintamalla jotain positiivista kerrottavaa...on nimittäin taas vähän seilannut tuo lukema...

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!