maanantai 10. maaliskuuta 2014

Superdieetti - vko 2 yhteenveto

Toinen viikko superdieettiä takana, ristiriitaisissa fiiliksissä. Dieetti pääpiirteissään sujuu ihan hyvin. Ruokavaliota olen noudattanut tarkasti ja treenejäkin olen tehnyt vaaditun määrän (4 salia ja 4 aerobista). Mutta mikä siis mättää? No se paino! Paino pysyi koko viime viikon samoissa lukemissa, kunnes sitten eilen sununtaina vielä pomppasi 500g ylöspäin. Tänään (virallisena punnituspäivänä) vaaka näytti 66,3kg eli täsmälleen sama kuin viikko sitten. Viikon tulos siis +/- 0kg. Miten on mahdollista, että tuolla treeni- ja ruokamäärällä ei kilot ala lähteä? Nälkä tulee jo parin tunnin kuluttua edellisestä ateriasta, päivittäiset kalorit asettuvat 1200-1400 paikkeille. Kulutan päivässä taatusti yli 2000 kcal, joten kyllä pitäisi jotain tulosta näkyä puntarilla. Mutta kun ei niin ei!

Alkupäivien päänsärky on historiaa ja olo ihan virkeä. Toisen viikon ongelmana olivat nälkä yövuoroissa sekä jumittava ja turvonnut vatsa. Vatsaa on välillä myös nipistellyt. Tätä ongelmaa ei ollut ensimmäisellä viikolla. Mistä lie johtuu, runsaasta maitotuotteiden vai kaalien käytöstä? 

Nyt on aika turhautunut olo ja motivaatiota koetellaan, mutta aion sinnikkäästi jatkaa tätä ainakin viikon verran vielä. Jos tämä kolmas viikko (dieetti silloin puolivälissä) ei tuo tuloksia, niin sitten täytyy tosissaan miettiä kannattaako mun jatkaa tätä dieettiä tällä kaavalla vai muutanko sen sellaiseksi, millä olen saanut talvikilot pois ennenkin. Eli viikko vielä, jaksaa jaksaa!!Toivottavasti saadaan auringonpaistetta tällä viikolla, siitä saa kummasti lisäpotkua ihan mihin vaan! 


*AnuElina


Ps. Kuvassa yksi viime viikon atrioista. Lautaselta löytyy texmex-maustettua jauhelihaa ja pastaa sekä vihreää salaattia ja ropsaus fetaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!