torstai 20. maaliskuuta 2014

Superdieetti - vko 3 yhteenveto
Viime viikon yhteenveto tulee nyt hieman jälkijunassa. Elämässä on sattunut jotain isoa ja ikävää, joten tämä dieetti ja blogin ajantasalla pitäminen eivät ole nyt olleet päällimmäisenä mielessä. Mutta parempi myöhään kuin...

Viime viikko oli siis järjestyksessään kolmas. Ruokavalion osalta kaikki meni hyvin, pysyin ohjeiden mukaisessa rytmissä koko viikon huolimatta siitä, että olin pari päivää reissussa. Mutta liikuntapuoli meni ihan pipariksi. Alkuviikosta sain tehtyä kaksi salitreeniä ja yhden aerobisen ja siihen se sitten jäikin. Viikonlopuksi olin suunnitellut aktiivista kuntoilua, mutta yllätysreissu Pohjois-Karjalaan muutti suunnitelmat täysin. Viikonloppu meni siis auton ja sairaalan penkkejä kulutellessa. No, suurta vahinkoa se ei onneksi aiheuttanut. Ja nyt oli tärkeämpi olla läheisten kanssa kuin salilla treenaamassa. Asiat tärkeysjärjestykseen tämmöisissä tilanteissa.

Paino jatkaa jumittamista. Viime viikon saldo oli -300g. Parempi sekin kuin plussagrammat. Mutta olin toki toivonut ja odottanut, että kolmessa viikossa olisin saanut parempaa tulosta myös puntarilla. Mutta kun ei niin ei, nyt jumitetaan oikein kunnolla. Ja sama jumitus on jatkunut tämän viikon, paino pysyy tiukasti tasan 66 kg:ssa. Miten se onkin nyt niin vaikeaa?!

Tällä viikolla yritän kuroa kiinni viime viikon treenivajeen, hyvin on viikko alkanut ja loppuviikko vedetään samaa tiukka tahtia. Ja lautaselta löytyy edellen parsakaalia, salaattia, kanaa, kalaa jne. Samoja pöperöitä, hieman eri muodossa välillä ettei pääse ihan leipääntymään. Jospa tämä neljäs viikko pistäisi vauhtia koneistoon myös painon osalta. Thumbs up!

Palaillaan asiaan taas maanantaina, kun on virallisen punnituksen aika. Jos sitten uskaltaisi ottaa vaikka väliaikamittojakin...

*AnuElina


1 kommentti:

  1. Jumitus on todella turhauttavaa, tsemppiä vaan kyllä se kohta nytkähtää!! Peukut!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kannustavia tsemppejä, hyviä treenivinkkejä tai rakentavaa kritiikkiä merkkinä vierailusta! Kiitos!